';
Preloader logo

House RR

Recommend
  • Facebook
  • LinkedIN
  • Pinterest
Share
Tagged in
Description

In an uneven terrain both in form and slope, with a pre-existing construction, a house is built integrated in the land whose main access, both car and pedestrian is located north of the land, aiming to provide privacy to the housing due to its surroundings .

Developing in an L-shaped, it makes a clear separation between the technical and social areas and the more private areas.

Having, the client, aimed at a "non-cubic" but still contemporary home, the sloped cover promotes a set of volumes.

One of the requirements for the development of the project relies on the low maintenance of the house resulting in the choice of materials and tones less subject to temporal degradation.

 
PROJECT DETAILS
Info

AR - EN - ES - FR - IT - PT - RU - ZH

FacebookInstagramLinkedINPinterestYouTubehouzz